Home Evenementen Masterclass Nieuwjaarsprogramma met Sripad BV Siddhanti Maharaj op 1 januari 2020
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
  • STARTdec 14th - 3:00pm

  • EINDEdec 14th - 6:00pm

  • LOCATIE

  • KOSTENGratis

Masterclass Nieuwjaarsprogramma met Sripad BV Siddhanti Maharaj op 1 januari 2020

Op woensdag 1 januari 2020 hebben wij een speciaal Masterclass-programma met gastspreker Sripad BV Siddhanti Maharaj uit India. Maharaj staat bekend om zijn toegankelijke spirituele vertellingen en inspirerende lezingen. Hij weet diverse diepgaande spirituele onderwerpen op hele toegankelijke wijze te brengen.

Data: woensdag 1 januari 2020
Tijdstip: 15.00-18.00 uur (inloop vanaf 14.40 uur)
Adres: Patrijsweg 12, 2289 EX Rijswijk
Programma:
We zullen starten met prachtige bhajans (devotionele liederen), vervolgens zal Maharaj Ji de lezing verzorgen en we sluiten af met gezamenlijke kirtan. Na het programma wordt er een heerlijke Vedische maaltijd geserveerd, door het team van Vedisch Koken.

Over de spreker Sripad BV Siddhanti Maharaj:
Sripad Bhaktivedanta Siddhanti Maharaj is geboren in India, en heeft zich toegewijd aan het celibatair leven in dienst van zijn Guru’s/spirituele leraren. Hij heeft vele jaren intieme en bijzondere Seva gedaan voor zijn Guru’s Sri Srimad Bhaktipromode Puri Gosvami Maharaj en Sri Srimad Bhaktivedanta Narayana Gosvami Maharaj. Gezien Maharaj expert is in de verheven filosofie, kreeg hij de instructie van zijn spirituele leraren om wereldwijd te prediken. Hij heeft de levensorde der Sannyasi geaccepteerd, en reist op dit moment de wereld rond om mensen te inspireren op het pad van Bhakti, liefdevolle devotionele dienst.

Sripad BV Siddhanti Maharaj staat bekend om de toegankelijke wijze waarop hij deze verheven kennis kan presenteren, op pakkende en boeiende wijze. Met veel vreugde komt hij dit keer weer in Nederland, om ons allen weer te inspireren!

Kosten:
Dit evenement is geheel gratis. Dit geldt ook voor de Vedische maaltijd na afloop.
Zou u alsnog een donatie willen doen, dan is dit natuurlijk welkom.
Evt. donaties kunnen gedaan worden op: NL18INGB0006607918 ten name van Stichting Gaudiya Nederland, o.v.v. Donatie.

We nodigen een ieder met interesse van harte uit om deze bijzondere dag bij te wonen. Iedereen is welkom, kennissen, vrienden en familie, jong & oud!

Meld je nu aan via onderstaande button.


Meld je hier aan!

Locatie

Merlijn
Patrijsweg 12
Rijswijk, Zuid-Holland 2289EX Nederland
+ Google Maps
Phone:
0641177559
Website:
www.gitaseminar.nl
LOCATIEKAART