Home Evenementen Shiv-Ratri viering met Sripad BV Vana Maharaj in Den Haag
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
  • STARTfeb 14th - 7:00pm

  • EINDEfeb 14th - 9:30pm

  • LOCATIE

  • KOSTENGratis

Shiv-Ratri viering met Sripad BV Vana Maharaj in Den Haag

Op Woensdag 14 Februari organiseren wij een speciale Shiv Ratri viering met Sripad BV Vana Maharaj, een inspirerende Sadhu uit India, die de spirituele leer op hele toegankelijke wijze weet over te brengen. Na de succesvolle eerdere Masterclasses nodigen we opnieuw iedereen uit om de speciale spirituele vertellingen (Hari Katha) te horen en je te laten inspireren!

Locatie & Tijden:
Woensdag 14 Februari: Shiv Ratri viering – Buenos Aireshof 19, 2548 HE Den Haag. Tijdstip: 19.00-21.30u. Inloop vanaf 18.30u.

Het programma omvat prachtige bhajans/kirtans, een inspirerende lezing en afsluiting met Vedische maaltijd door het Team van Vedisch Koken.

Over de spreker Sripad Bhaktivedanta Vana Maharaj:

Sripad Vana Maharaj is een geboren Vaisnava (toegewijde) en heeft zijn leven lang celibatair in ashrams doorgebracht, onder begeleiding van zijn spirituele leraren. Gezien hij expert is in de diepgaande en verheven filosofie kreeg hij de instructie van zijn spirituele leraar (Guru) om wereldwijd te prediken. Zo inspireert hij vele mensen op het pad van Bhakti, liefdevolle devotionele dienst. Met veel vreugde komt hij dit keer weer in Nederland om de uitzonderlijke juwelen in zijn hart met ons te delen.

Kosten: Dit evenement is geheel gratis. Dit geldt ook voor de Vedische maaltijd na afloop.
Zou je alsnog een donatie willen doen, dan is dit natuurlijk welkom!
Evt. donaties kunnen gedaan worden op: NL18INGB0006607918 ten name van Stichting Gaudiya Nederland, o.v.v. Donatie Shiv Ratri 2018.

We nodigen een ieder met interesse van harte uit om deze bijzondere dag bij te wonen!

Meld je nu aan via de volgende link:


Meld je aan!

Locatie

Vijay Krsna pr. & Premanandi dd
Buenos Aireshof 19
Den Haag, Zuid-Holland 2548HE Nederland
+ Google Maps
Phone:
0641177559
LOCATIEKAART