Home Vedisch Koken

Vedisch Koken

VEDISCH KOKEN

Wij organiseren sinds 2014 Kookworkshops “Vedisch Koken” waarbij alle deelnemers meegenomen worden op reis in de wereld van Vedisch eten. Deze is zeer gevarieerd, smaakvol en omvat verschillende keukens. Van Italiaans tot Chinees, van Westers tot Mexicaans; alles is mogelijk!

Wat is “Vedisch”?
Vedisch eten is voedsel dat goed is voor ‘body, mind & soul’. Je leert hoe belangrijk is wat we eten, en wat het effect is op hoe we ons voelen. Daarnaast ook het effect op onze gedachten en ons handelen. Het is een eeuwenoude filosofie waarbij koken met liefde centraal staat – die wij op moderne en toegankelijke wijze aanbieden met de heerlijkste gerechten!

Wat koken we aanstaand Kerstmenu?
Elk workshop heeft een ander thema. Van Indiaas tot Aziatisch, van sushi’s tot aan heerlijke Italiaanse pasta’s, nagerechten, het komt allemaal langs in de workshops. Voor komend Kerstmenu hebben een Fusion Italiaans/Aziatisch menu samengesteld:
1. Gyoza’s – Japanse Dumplings
2. Pesto Flammkuchen – zelfgemaakte Pesto op een heerlijk dunne & knapperige deegbodem met een kleurrijke topping
3. Gevulde Conchiglioni ovenschotel – grote gevulde pastaschelpen op een bedje van tomaten-room saus als heerlijke ovenschotel
4. Thai Chili Basil Fried Rice – een bijzonder smaakvolle en rijke Aziatische rijstschotel
5. Cannoncini’s – Feestelijke Roomhoorntjes, waarbij je leert de hoorntjes zelf te maken en te vullen met een spuittechniek – een feestelijk toetje!
6. Christmas Crunch Cake- om het geheel af te sluiten een toetje die er bijzonder aantrekkelijk uitziet, en je kerstdiner compleet maakt!

Waar vindt het plaats?
Online, in je eigen keuken en op eigen tempo, met onze begeleiding.

Voor wie is deze workshop?
Of je nu nooit aan het fornuis hebt gestaan, of al een ervaren kok bent, de workshop is voor iedereen!

vedisch-koken-online-workshop-den haag

Wat zijn de kosten?
Normaliter bieden wij de kookworkshops aan voor 50 euro per persoon. We komen iedereen graag tegemoet in deze tijden en kunnen deze workshop eenmalig aanbieden voor 27 euro! De volledige opbrengst gaat naar een goed doel. Zo draag je indirect ook een steentje bij aan het liefdevol voeden van anderen!

Hoe vindt betaling plaats?
Je meld jezelf aan via het onderstaande invulformulier, vervolgens krijg je een betaallink toegestuurd. Daarna is je aanmelding definitief.

Wanneer vindt het plaats/datum?
De eerstvolgende Workshop vindt online plaats in de week van 14-20 december. Je krijgt na aanmelding een link toegestuurd met de kookvideo’s die we speciaal voor de alle deelnemers hebben opgenomen. Je kan hiermee in eigen tempo de gerechten leren bereiden met de stap-voor-stap video’s.
Op Zondag 20 december vindt er een online sessie plaats van 12.00-13.30u waarbij je geïnspireerd wordt door “Food for Thought”, de filosofie achter Vedisch koken. Verder worden er Foodfacts gedeeld en je krijgt tips/adviezen mee. Tot slot is er ruimschoots gelegenheid voor vragen en antwoorden!

Interesse? Meld je hieronder aan!

Privacy disclaimer
Alle informatie die je opgeeft wordt enkel en uitsluitend gebruikt met als doeleinde organisatie van de workshop, hier wordt vertrouwelijk mee omgegaan.
Wij sturen je thuis een leuk presentje op vooraf aan de workshop!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Mobiel

  Adres + Huisnummer (verplicht)

  Postcode + Stad (verplicht)

  Bericht

  IMPRESSIE GERECHTEN