Home Vedisch Koken

Vedisch Koken

VEDISCHE KEUKEN

Aan het eind van elk Seminar serveren wij een Vedische maaltijd aan alle deelnemers. Tot onze vreugde blijken de geserveerde gerechten zeer in de smaak te vallen. Van vele cursisten kregen wij dan ook de vraag of wij workshops zouden willen organiseren. Na weliswaar twee jaar Seminars hebben we eindelijk onze ideeën over een ideale Vedische workshop met ons team kunnen realiseren!

We nemen de cursisten mee, een kijkje in de Vedisch keuken.

Wat zal je leren?
De bedoeling is dat je de deur uitgaat en de basis van Vedisch koken onder de knie hebt. Er wordt uitleg gegeven over hoe met de kruiden om te gaan, welke combinaties goed samengaan en je gaat natuurlijk zelf aan de slag met de recepten. Koken met liefde, dat staat centraal. Je leert tevens hoe je zelf thuis de bereide gerechten kan offeren.

Wat koken we?
We kiezen elke workshop voor een aantal illustratieve recepten, zoals we onder andere op de Seminars klaarmaken. Gerechten die heerlijk te bereiden zijn voor alledag, afkomstig uit verschillende keukens. Elk workshop heeft een ander thema. Van Indiaas tot Aziatisch, van sushi’s tot aan heerlijke Italiaanse pasta’s, nagerechten, het komt allemaal langs in de workshops.

Waar vindt het plaats?
We hebben voor de kookworkshops een mooie en professionele locatie in Rijswijk afgehuurd. Kookstudio “Let’s Cook Together”. Adres: Koopmansstraat 5M, 2288 BC Rijswijk. Parkeren is hier gratis.

Wat zijn de kosten?
Wij vragen een deelname-bedrag van 50 euro per persoon. Het bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting, o.a. voor het verzorgen van de Seminars en het verstrekken van de gratis Vedische maaltijden. Dit bedrag is inclusief drankjes, snacks tussendoor en het nuttigen van gezamenlijke maaltijd na afloop.

Voor wie is deze workshop?
Of je nu nooit aan het fornuis hebt gestaan, of al een ervaren kok bent, de workshop is voor iedereen!

Wanneer vindt het plaats?

Kijk naar de “Evenementen” pagina om te zien wanneer de eerstvolgende Kookworkshop gepland staat! Ook kan je ons rechtstreeks mailen of via onderstaande knop jezelf aanmelden.


Meld je aan!
IMPRESSIE GERECHTEN